Întrunirea Consiliului Parohial, în Parohia Moțiori

În Biserica „Înălțarea Sfintei Cruci” a Parohiei Ortodoxe Moțiori, Protopopiatul Ineu, în seara zilei de 30 martie 2019, începând cu ora 20.00, a avut loc întrunirea Consiliului Parohial, sub președenția Preaonoratului Părinte Adrian Zaha, Protopopul Ineului, întrunire la care au participat membrii acestui organism de conducere parohial.

După săvârșirea Vecerniei cu Litie, a început ședința de consiliu dezbătându-se  subiectele aflate pe ordinea de zi. De asemenea au fost semnalate și lipsurile sau neajunsurile cu care se confruntă parohia, în special a unui post neclerical.

Preaonoratul Părinte Protopop a îndemnat membrii Consiliului Parohial de a-i fi în continuare alături Preotului Paroh Ciprian Petru Sălăvăstru, în misiunea sa duhovnicească de a deveni mădulare vii ale Bisericii lui Hristos, precum și în activitatea administrativ – gospodărească de a duce la bun sfârșit numeroasele lucrările de restaurare în care se află biserica și casa parohială de aproximativ opt ani de când a venit actualul paroh.

Conform indicaților transmise de la centrul eparhial, Părintele Protopop a adresat și îndemnul consilierilor de a constitui împreună cu preotul lor un consiliu al tinerilor ortodocși din parohie, pentru a avea pe mâna cui să lăsăm frâiele bisericii.

În cadrul ședinței de consiliu, Părintele Protopop a subliniat frumoasa activitate pastoral-misionară și administrativ-gospodărească a enoriașilor și consilierilor Parohiei Moțiori, care alături de preotul lor dau dovadă de implicare, unitate în credință și în fapte pentru Biserica strămoșească a satului românesc, fiind printre puținele sate, care au rămas fideli în totalitate credinței ortodoxe a neamului nostru.

Ședința s-a încheiat prin mulțumirile aduse de părintele paroh, Părintelui Protopop Adrian Zaha pentru onoarea acestei vizite și tuturor consilierilor pentru aportul adus Bisericii parohiei noastre.

Pr. Paroh Ciprian Petru Sălăvăstru