Proiectul „Alături de semenul meu, alături de mine” în Parohia Roșia Nouă și Obârșia

În ziua Sâmbetei celei Mari în Parohia Roșia Nouă și Obârșia, Protopopiatul Lipova, a avut loc cea de-a V-a ediție a Proiectului „Alături de semenul meu, alături de mine”, prin care un număr de 8 familii cu o situație financiară mai precară din cadrul acestei parohii au beneficiat de un mic ajutor în Ajunul mărețului praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Acest proiect este demarat de cinci ani de zile de către tinerii parohiei noastre, sub îndrumarea preotului paroh Craveț Cătălin-Dumitru.
Tinerii parohiei dimpreună cu preotul paroh au poposit în jurul orelor amiezii la casa fiecărei familii mai încercate și au împărțit darurile care au constat în mâncare gătită, dar și alte alimente care să le aducă în inimi și suflete bucurie și căldura acestui măreț praznic.
Părintele Cătălin Craveț a mulțumit tinerilor care și în acest an au găsit timp ca să fie alături de semenii lor mai încercați și că duc pe mai departe o frumoasă tradiție de întrajutorare, credincioșilor parohiei care au răspuns la apelul preotului paroh de a sări în ajutor și acestor familii, și doamnei Maria Valentina din Ilteu, pentru mâncarea gătită.

A transmis Pr Craveț Cătălin-Dumitru, preot paroh

image

image