Sfințenia și bucuria copiilor la IAS Aradul Nou

După slujba Sfintei Liturghii și a Vecerniei din Duminica Rusaliilor, preoții și credincioșii Parohiei Ortodoxe Aradul Nou au ieșit în țarină pentru rugăciunea specială ce se face cu acest prilej, în zona IAS Aradul Nou.
Despre importanța sărbătorii și mai ales despre prezența Sfântului Duh în viața noastră le-a vorbit celor prezenți dar mai ales copiilor, părintele paroh Teodor Faur, care a susținut după rugăciune, o cateheză specială. După rugăciunea „Împărate ceresc” făcută și cu copiii, a urmat un program special dedicat copiilor din IAS și a celor ce au venit la eveniment, intitulat – „Sfințenia și bucuria copiilor”. Cei aproximativ 50 copii prezenți au fost încântați de toate surprizele pregătite pentru ei acolo, participând la toate activitățile educative, sportive, cântece, jocuri, pictură pe față, jocuri cu baloane, desene pe asfalt cu cretă colorată, amuzament cu cei doi clovni dar și poze cu mascotele lor preferate din desenele animate. Spre final, copii au primit daruri de la organizatori bucurându-se și de agapa pregătită special pentru ei cu pizza, sucuri și prăjituri.
Evenimentul dedicat copiilor a fost organizat de Asociația Ortodoxă „Sf. M. Mc. Gheorghe” Aradul Nou, asociație care funcționează cu binecuvântarea arhierească pe lângă parohie, cu scopul de a susține activitățile socio-educaționale și de a promova învățăturile Bisericii Ortodoxe. Activitățile asociației sunt susținute de părinții copiilor care frecventează orele de cateheză și de enoriașii parohiei.

ASOCIAȚIA ORTODOXĂ „SF. M. MC. GHEORGHE” ARADUL NOU