Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Hramul bisericii din Dumbrava

Data de 29 iunie 2019 a fost zi de mare sărbătoare pentru Parohia Dumbrava prin cinstirea sfinților ocrotitori. Această zi a debutat cu Utrenia festivă pentru această zi și Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur săvârșită de PC Pr Paroh Horga Marius-Petru însoțit de un frumos sobor de preoți, dintre care PC Pr. Ancăș Gheorghe de la Parohia Vîrfurile, ca fiu al satului Dumbrava, PC Pr. Păiușan Simion de la Parohia vecină Pleșcuța și Pr. Pensionar Petcuț Tuțu.

Imediat după Sfânta Liturghie a urmat Taina Sfântului Maslu săvârșită de un mare sobor de preoți din care a făcut parte: PC Pr. Paroh Horga Marius, PC Pr. Rada Ioan de la Parohia Sălăjeni, PC Pr. Păiușan Simion de la Parohia Pleșcuța, PC Pr. Ancăș Gheorghe de la Parohia Vîrfurile, PC Pr. Leucuța Marius de la Parohia Agrișul Mare, PC Pr. Drăgan Marcel Dorin de la Parohia Hășmaș, PC Pr.  Zbîrcea Teodor de la Parohia Mădrigești, PC PC Pr. Pensionar Petcuț Tuțu, PC Pr. Pensionar Vasile Costea și PC Pr. Zadic Andrei de la Parohia Brusturi

Un frumos cuvânt de învățătură a fost rostit de PC Pr. Ancăș Gheorghe de la Parohia Vîrfurile.

Soborul de preoți alături de întreaga biserică au cântat La mulți ani PC Pr. Paroh Horga Marius-Petru după un semnal venit din partea PC Pr. Zadic Andrei-Achim de la Parohia Brusturi, de asemenea fiu al satului Dumbrava.

Preotul Paroh a mulțumit tuturor pentru prezență în această zi specială și a invitat toți credincioșii la Agapa frățească.

Pr. Zadic Andrei de la Parohia Brusturi