Corul Seminarului Teologic Ortodox din Arad în misiune la Parohia Șiria

Duminică, 10 noiembrie 2019, cu prilejul, corul Seminarului Teologic Ortodox din Arad, dirijat de domnul profesor Stefan Adrian Bughyi au dat raspunsurile la Slujba Utreniei si la Slujba Sfintei Liturghii în Parohia Ortodoxa Șiria din Protopopiatul Lipova.

La momentul predicii cuvântul de învațatură a fost rostit de către Pr. Petru Ursulescu fiu al comunei, care în cuvântul sfinției sale a dezvoltat învățătura care reiese din pericopa evanghelică citită la Sfanta Liturghie, cât și despre sărbătoarea precedentă, închinată Sfinților Arhangheli Mihail si Gavriil, hramul bisericii.

La finalul Sfintei Liturghii, preacucernicul părinte paroh Botezatu Iulian a mulțumit preoților prezenți: Pr. Petru Ursulescu – parohia Micalaca Nouă, Pr. Teodor Poneavă – preot pensionar și Pr. Pavel Savu – preot slujitor al parohiei Șiria. Părintele a mulțumit corului si domnului profesor pentru frumoasele răspunsuri date la Sfânta Liturghie, a mulțumit credincioșilor aflați în număr mare la Sărbătoarea Hramului.

Ziua s-a încheiat cu o agapă frățească oferită de parohie.

Pingică Laurențiu – elev seminarist