CONCERT DE COLINDE ÎN PAROHIA CĂRAND

Duminică, 8 decembrie 2019, corul parohiei Sebiş II, a susţinut un concert de colinde în parohia Cărand. Începând cu ora 17:30, în parohia Cărand s-a săvârşit slujba Vecerniei de un sobor de preoţi. Din sobor au făcut parte Pr. Icon. Stavr. Cătălin Rus de la parohia Sebiş II, Pr. Avram Florin Ioan de la parohia Prunişor şi Pr. Gaşpar Florin, preot paroh în parohia Cărand.După terminarea Vecerniei, credincioşii prezenţi au audiat un concert de colinde, interpretat de corul parohiei Sebiş II, condus  de dl. Prof. Alb Ştefan şi însoţit de Pr. Cătălin Rus. Concertul a fost deschis de părintele Cătălin Rus, care le-a vorbit celor prezenţi despre importanţa sărbătorii Naşterii Domnului, despre frumuseţea biblică şi sinteza teologică a colindelor creştine şi despre milostenie ca şi condiţie a dobândirii mântuirii.

În continuare a urmat concertul de colinde al corului mixt condus de prof. Alb Ştefan, care a interpretat un buchet de colinde inspirate din folclorul şi tradiţia poporului român.

La sfârşitul concertului, părintele paroh Gaşpar Florin a mulţumit preoţilor împreună-slujitori, dlui prof. Alb Ştefan, coriştilor pentru prestanţă şi frumoasele colinde, cât şi tuturor credincioşilor prezenţi în Sfânta Biserică.

Pr. drd. Florin Gaşpar