Donații adunate la concertele caritabile organizate în Arhiepiscopia Aradului

Cu binecuvântarea IPS Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului și purtarea de grijă a PS Părinte Emilian Crișanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului, concertele de colinde din perioada postului Nașterii Domnului s-au desfășurat sub aura imperativului divin ,,Daruind vei dobândi”.Concertele s-au încheiat cu o colectă benevolă născută din parteneriatul dintre Arhiepiscopia Aradului și Asociația ,,Dania”, având ca proiect ,,Igienizarea și reparații generale la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad.

Din donatiile credincioșilor prezenți s-au adunat următoarele sume de bani:

1. Concertul din 13 decembrie 2019 susținut de Grupul psaltic ,,Chivotul” din Iasi în Catedrala Arhiepiscopală din Arad, suma de: 10.901 lei.

2. Concertul din 19 decembrie 2019, susținut de Corala preoților din Arhiepiscopia Aradului în Catedrala Arhiepiscopală din Arad, suma de: 7.102 lei.

3. Concertul din 20 decembrie 2019, susținut de Corul psaltic ,,Sfântul Ioan Damaschin” la Filarmonica de Stat din Arad, suma de: 9.550 lei.

4. Concertul din 22 decembrie 2019, susținut de Corul psaltic ,,Sfântul Ioan Damaschin” în biserica Parohiei Chișineu Criș I, suma de 2.155 lei.

5. Concertul de colinde din Parohia Vladimirescu I, suma de 330 lei.    Total suma de 30.038 lei.

Dumnezeu să răsplătească tuturor celor care au dăruit!

Pr. Gheorghe Gligor

consilier eparhial