De Ziua Bibliei, Sfânta Scriptură poate fi achiziționată online cu reducere de 50%

În perioada 12-14 noiembrie 2020, Editurile Patriarhiei Române oferă prin intermediul magazinului online o reducere de 50% din preţul de vânzare pentru patru scrieri biblice, cu ocazia celebrării Zilei Bibliei.

Ziua Bibliei este sărbătorită anual în 13 noiembrie, în ziua de cinstire a Sfântului Ioan Gură de Aur. Anul acesta este celebrată pentru a 14-a oară.

Părintele Emanuel Oprea, coordonator Departament vânzări la Tipografia Cărţilor Bisericeşti, ne-a transmis că discountul de 50% va fi aplicat pe Librăria Cărţilor Bisericeşti pentru:

Volumele pot fi achiziționate prin accesarea link-urilor de mai sus în perioada promoțională 12-14 noiembrie 2020 sau direct din magazinul online al Editurilor Patriarhiei Române.

Nu este o coincidență faptul că Ziua Bibliei este celebrată în ziua de cinstire a Sfântului Ioan Gură de Aur. El a fost unul dintre cei mai mari exegeți ai ei.

Sfântul spune că „nu-i nimic în Dumnezeiasca Scriptură care să nu fie spus cu scop, care să nu aibă ascuns mare folos”.

„Orice timp este potrivit pentru citirea dumnezeieştilor Scripturi; că se poate citi Scriptura nu numai acasă, ci şi când mergem în piaţă şi când suntem în călătorie şi când suntem în adunare de lume şi când suntem prinşi de treburi, pentru ca, făcând tot ce depinde de noi, să dobândim iute şi îndrumător”.

Sfântul Ioan Gură de Aur aseamănă citirea dumnezeieştilor Scripturi cu o comoară.

„După cum dacă ai putea lua dintr-o comoară o parte cât de mică, te poţi îmbogăţi cu ea, tot aşa şi cu dumnezeieştile Scripturi; într-un cuvânt cât de mic poţi găsi putere mare de gânduri şi nespusă bogăţie”.

Foto credit: Basilica.ro

https://basilica.ro/de-ziua-bibliei-sfanta-scriptura-poate-fi-achizitionata-online-cu-reducere-de-50/