Acțiuni caritabile de Crăciun

Sărbătorile înseamnă dragoste, bucurie, dăruire și magie! Dăruiește un zâmbet. Un dar cât de mic făcut de noi, ne schimbă viața, o schimbă și pe acelui care primește dar și pe a celui care dăruiește.

Dumnezeu mi-a arătat încă o dată că totuși printre noi există si oameni care își doresc să dăruiască din suflet, care vor să aducă un zâmbet pe fața celor greu încercați de viață. Mulțumesc celor care au făcut posibile aceste acțiuni în prag de sfinte sărbători, cu ajutorul cărora am reușit să aduc un zâmbet în aceste vremuri grele, datorită vouă oameni minunați peste 70 de familii au beneficiat de daruri constând în alimente, scutece, fructe, jucării și îmbrăcăminte. Nu pot să nu amintesc pe cei ce au contribuit la posibilitatea acestor acțiuni, generozitatea voastră mă face să cred că totuși se poate dacă ne dorim cu adevărat
Mulțumesc Mănăstirii Hodoș-Bodrog, Școlii gimnaziale ,,Aron Cotruș”, Camelia Tuduce, Mihaela Stoica, Ana Maria Stoica, Preot Tripa Ciprian, Universitatea ,,Vasile Goldiș” (facultatea de farmacie), Școala gimnazială ,,Iustin Marșieu” Socodor, Maria Gherghel, Ana Maria Smocov, Bodea Ana (farmacia Bodea), Parohia Mâsca.
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cei ce îmi sunteți mereu alături, împreună vom fi mereu mai puternici!
Sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi!
Geanina Ștefănuț
Asistent Social principal Arhiepiscopia Aradului