Colindătorii Parohiei Moroda, alături de Alex!

Grupul de colindători ai Parohiei ,,Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Moroda, Protopopiatul Ineu, îndrumați de către Părintele Sorin Streulea și coordonați de către studenta Cristiana Bota, membru A.S.C.O.R. Arad, au colindat în Seara de Ajun, la casele credincioșilor din parohie, vestind Nașterea Mântuitorului, respectând toate normele în vigoare datorită pandemiei. 

În Ziua Praznicului Nașterii Mântuitorului, imediat după săvârșirea Sfintei Liturghii, grupul de tineri colindători au vestit în cântare „Nașterea Mântuitorului”,  iar după amiaza zilei,  au susținut un concert de colinde la Conacul “Sfântul Sava Brancovici” din Ineu .
A doua zi la invitația Părintelui Flavius Lazea, copiii au vestit  Nașterea Mântuitorului și în Parohia Iermata.
Totodată, grupul de tineri ai Parohiei Moroda, au avut diferite activități social-filantropice pe parcursul „Anului omagial al pastorației părinților și al copiilor” iar în perioada Postului Crăciunului au colindat pentru ALEX, un băiețel minunat de doar 2 ani și 11 luni, care la vârsta de 3 săptămâni a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală de tip 1, forma cea mai severă. Această boală nu îi permite să stea în șezut, să meargă, să mănânce și nici să vorbească. Din fericire există o șansă pentru micuțul luptător, terapia genica Zolgensma în valoare de 2,1 milioane de dolari.
Suma strânsă de către tinerii colindători este în valoare de 7900 de lei (aprox. 1800 de dolari).
Mulțumim tuturor celor care au contribuit pentru pruncul Alex și rugăm pe Pruncul Iisus, să primească jertfa lor!
Sărbători binecuvântate tuturor!
Cristiana Bota, membru A.S.C.O.R. Arad