Daruri pentru copii din Spitalele arădene

Crăciunul este pentru copii cea mai așteptată sărbătoare . Ei sunt nerăbdători să primească darurile de la Moș Crăciun, așa cum sunt obișnuiți.

Pentru copiii aflați în aceste zile în Secțiile de Boli Infecțioase copii și Pedi 2 ale Spitalului Județean Arad, moșul a venit puțin mai repede, făcând o călătorie magică. A venit încărcat cu bucurie, veselie, armonie și multe, multe cadouri. Iar Asociația Viața, Fapta Dragostei alături de Asociația Cetatea Voluntarilor Arad a făcut posibilă această călătorie. Suferința din ochișorii lor a fost înlocuită în doar câteva clipe de o bucurie nemărginită la vederea Moșului care a poposit la geamul fiecărui salon unde ei sunt internați.
Nu a uitat de ei nici acolo… Crăciunul e … magie.
Și cum această sărbătoare prin frumusețea colindelor care vestesc Naștere Domnului nostru Hristos, e atât de aparte, ele s-au auzit prin glasurile noastre și ale îndrăgitului interpret Ionuț Langa, în curtea spitalului. Am făcut-o în semn de mulțumire și prețuire pentru cei aflați în linia întâi doctori, asistente, infirmiere, care veghează cu dragoste asupra acestor copii.
Vă mulțumim tuturor celor care ne sunteți alături. Astăzi am scris încă o poveste , iar finalul ei a fost unul de basm.Și cartea e abia la început…