Expoziția vernisaj „Mama mea, icoană sfântă”, în Parohia Grăniceri

Școala Gimnazială Grăniceri-Șiclău în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Grăniceri și Parohia Ortodoxă Șiclău, au organizat în această Duminică expoziția vernisaj intitulată: „Mama mea, icoană Sfântă”.
Lucrările elevilor au fost expuse în cele două lăcașuri de cult unde credincioșii au avut posibilitatea să le admire după Sfânta Liturghie.
La invitația preotului paroh Adinel Popovici din parohia Grăniceri, domnul director al Școlii Gimnaziale Grăniceri- Șiclău a ținut un cuvânt de învățătură unde a explicat semnificația Evangheliei Duminicii de azi și anume a ”Înfricoșătoarei Judecăți” dar în același timp a pus în context și activitatea elevilor care s-au străduit să confecționeze felurite lucrări având ca subiect principal Maica Domnul ca model pentru toate mamele.
La finalul Sfintei Liturghii, și după vernisarea expoziției părintele paroh Popovici Adinel a mulțumit tuturor cadrelor didactice implicare, elevilor și nu în ultimul rând tuturor credincioșilor care au plecat acasă cu daruri duhovnicești dar și cu lucrări ale elevilor. De asemenea părintele a oferit câte o floare femeilor participante iar elevilor dulciuri.
„Mulțumim lui Dumnezeu pentru că, iată în această zi de Duminică însorită, am reușit împreună cu domnul director prof. drd. Paul Krizner și a cadrelor didactice de la Grăniceri și Șiclău să arătăm că Biserica și Școala sunt într-o simfonie și o conlucrare, aducând un mic dar de mulțumire tuturor mamelor, a conchis părintele paroh.

Prof. Paul Krizner