„Duminica la Florii” în Parohia Moroda

În Sămbăta dinaintea Praznicului „Intrării în Ierusalim a Mântuitorului Hristos”, tinerii Parohiei Moroda au mers în procesiune după sălcuțe, iar în Duminica Floriilor au organizat un „Concert Prepascal de pricesne”.
În biserica cu hramul „Sfinții Arhangheli” din Parohia Moroda, Protopopiatul Ineu, credincioșii au fost părtași la concertul prepascal de pricesne intitulat: ,,Duminica la Florii”, ce are o rezonanță regională specifică Postului Mare, concert duhovnicesc ce a bucurat mintea și sufletul celor prezenți.
La concert, au bucurat sufletele credincioșilor, Grupul de copii din Parohia Groșeni, Grupul Catehetic „Sfântul Stelian” din Parohia Prunișor, Grupul de tineri din Parohia Moroda, eleva Sorina Magurean din Ineu, Alexandra Madarasz din Ineu, Carina Pirtea din Arad. Credincioșii s-au bucurat și de prezența invitaților speciali, a tinerelor interprete de muzică populară, Alina Ceuca din Bistrița și Lavinia Chifor din Oradea, care au transmis multă emoție.
După concert, preotul paroh Sorin Streulea a mulțumit Bunului Dumnezeu pentru binecuvântata Duminică a Floriilor și a mulțumit tuturor interpreților și preoților care au pregătit copiii din parohiile Groșeni și Prunișor, Părintelui Radu Sas și Părintelui Florin Avram, iar la final, ca semn de prețuire, interpreților li s-a oferit Sfânta Scriptură și un buchet de flori! Slavă Lui Dumnezeu pentru toate!
Pr. Sorin Streulea