1 Iunie – Fericire, Inocență, Zâmbete de copii și Familia Regală în minunatul nostru Săvârșin

Ziua Copilului pentru copiii din Parohia Săvârșin a avut o dublă semnificație, prilejuită de întâlnirea copiilor în biserica parohială unde după momentul de rugăciune s-au citit povestioare religioase pentru copilași, una dintre ele fiind pilda vieții Sfântului Onufrie bucătarul.

Cei mici s-au jucat ,,De-a doctorul ” împreună cu doamna doctor Maria Vidican și au avut parte de jocuri interactive și mult amuzament, moment pregătit de doamna prof.înv.preșcolar Cristina Mariș. Bucuria copiilor a fost ,,îndulcită” cu un bufet de dulciuri și aperitive oferite de oameni cu suflet și credință și dragoste pentru cei mici.

O surpriză atât pentru părinți cât și pentru copii, a fost vizita la Castelul Regal Săvârșin unde au fost întâmpinați în ,,Grădina Ascunsă” de către majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală, Principele Radu.

Copiii au primit dulciuri din partea Familiei Regale și au fost răsplătiți de ziua lor cu plimbarea prin grădina Castelului, la Muzeul Automobilului Regelui Mihai I și la Magazinul de Suveniruri  aflate în Satul Regal.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi, copiilor și părinților care au ales să fie împreună cu noi într-un Regal de ziua lor!

Pr. paroh Călin Mădăluță