Baza sportivă Bujac a găzduit o competiţie sportivă pentru micii fotbalişti

Baza sportivă Bujac a fost, astăzi, plină de micuţii fotbalişti de la mai multe cluburi sportive din oraş: UTA, Bujac, Viitorul şi Sporting. Competiţia a avut loc în cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Aradului. Astfel, sub coordonarea lui Sorin Botiş s-a desfăşurat Competiţa Sportivă pentru Copii Club Sportiv „Olimpia” Bujac – 75 de ani de activitate.

Fie că au fost câştigători, fie că nu, toţi copiii au fost apaudaţi şi medaliaţi. Cele două echipe participante ale Clubului UTA s-au impus la toate meciurile prin victorie. La eveniment a participat şi preotul paroh Vasile Pop.

„Parohia Arad – Bujac prin centrul Cultural Pastoral Sfântul Ierarh Nicolae se implică şi se dedică activităţilor sportive cu copiii din parohie în mod deosebit, dar şi din Arad în general. Căutăm ca să împletim mişcarea şi sportul cu activităţile spirituale pe care le desfăşurăm cu copiii. Sorin Botiş este fiul parohiei noastre şi avem bucuria ca de câţiva ani să colaborăm pentru ca pe terenul de sport proprietatea Parohiei Ortodoxe Române Arad-Bujac să se desfăşoare nu numai antrenamente ci şi activităţi competitive, cum a fost cea de astăzi. Îi felicitm pe cei care care au câştigat competiţia, dar în general pe toţi cei care participă”, a declarat preotul Vasile Pop.

Sursa:https://www.ziardearad.ro/baza-sportiva-bujac-gazduit-o-competitie-sportiva-pentru-micii-fotbalisti-la-eveniment-fost-prezent-si-preotul-paroh-vasile-pop