Bucurie pentru copilașii din Prunișor la începutul noului an școlar

Fiecare dintre noi ne dorim la început de drum, să avem tot ceea ce este necesar pentru a putea să ne îndeplinim sarcinile. În această manieră am încercat și noi, comunitatea eclesială din Prunișor, prin purtarea de grijă a lui Dumnezeu și prin dragostea unor oameni de bine, să aducem bucurie și pentru unii elevi din localitatea noastră.
Astfel că mulți copii au primit ghiozdane, dotate cu toate cele necesare pentru actul educațional. Toate acestea s-au putut realiza datorită unei asociații, care ajută foarte mulți oameni de toate vârstele, din toate colțurile țării. Această Asociație se numește „Îngeri pentru suflete”, unde cu adevărat domnișoara Alexandra Timar, își dedică întreg timpul pentru a ajuta, a spijini și a aduce o bucurie oamenilor. Doresc să mulțumesc din suflet, domnișoarei Alexandra pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă, atunci când este nevoie.
Prin această acțiune s-a încercat conștientizarea de către cei îmbucurați, a iubirii nemărginite a lui Dumnezeu, care se manifestă prin oameni și pentru oameni.
Pr. Florin Ioan Avram