Ultima zi de vacanță în Parohia Sederhat

Vacanța de vară este cea mai minunată perioadă a timpului, îndrăgită de cei mici. De aceea Parohia Ortodoxă Română Sederhat în parteneriat cu Grădinița Sederhat au hotărât să facă o surpriză celor mici, dar cu suflet mare.

În dimineața zilei din Duminica de dinaintea Înălțarii Sfintei Cruci în cadrul Sfintei Liturghii preotul paroh s-a rugat pentru luminarea minții și înțelepciunea celor care aveau azi să treacă pragul pentru noul an școlar. În timpul Sfintei Liturghii la momentul oportun toți preșcolarii și elevii prezenți s-au împărtășit cu Sfintele Taine. Iar în după-amiaza zilei din Duminica  dinaintea  Înălțării Sfintei Cruci în Parohia Sederhat au avut loc două evenimente frumoase. Primul fiind o piesă de teatru, unde cei mici s-au întâlnit cu „Jack si vrejul de fasole „, iar spre sfârșitul serii au participat la un foc de tabără.

La sfârșitul zilei preotul paroh împreună cu doamna educatoare au mulțumit trupei de teatru de vară „Piticot” pentru activitatea lor cu cei mici, precum și tuturor celor prezenți pentru participare.
Preot Muresan Arxinte