ASCOR  ARAD ȘI-A SĂRBĂTORIT ONLINE HRAMUL, SFÂNTUL IERARH NECTARIE

Astăzi 9 noiembrie 2021,în ziua de prăznuire a Sfântului Ierarh Nectarie de Eghina, ASCOR Arad își sărbătorește hramul. Anul acesta în contextul restricțiilor impuse din cauza epidemiei, precum și din alte motive binecuvântate, hramul ASCOR Arad a fost sărbătorit online.
Tinerii asociației au citit astăzi acatistul Sfântului Ierarh Nectarie, rugându-se Sfântului pentru apărarea și izbăvirea de noua boală molipsitoare, pentru întărirea celor bolnavi și a celor care îi îngrijesc pe cei neputincioși și totodată, au cerut Sfântului să le călăuzească pașii în toate activitățile și inițiativele pe care le vor realiza în cadrul asociației.
La ceas de seară, membrii ASCOR Arad s-au întâlnit pe platforma online Zoom, unde au discutat lucruri legate de bunul mers al asociației și conversații prietenești, întrucât o adunare generală nu a mai fost posibilă în ultimul timp.
Ne rugăm Sfântului Ierarh Nectarie să mijlocească înaintea lui Dumnezeu pentru noi, rugându-L să ne izbăvească de toată primejdia și nevoia și să ne dea credință și putere să trecem cu bine peste aceste vremuri tulburi.
Bota Marielena Cristiana

Membru ASCOR Arad