Alimente și dulciuri pentru persoanele nevoiașe din Odvoș

Credinciosii Parohiei Odvos, au răspuns cu dragoste la inițiativa Pr. Paroh Cosmin Coraci si, in Săptămâna Craciunului, au oferit alimente și dulciuri persoanelor nevoiașe din localitate.
Toate pachetele au fost donate de credincioși care, prin acest gest, alături de parohul lor au dorit să le facă semenilor lor mai puțin norocoși, sărbători cu masa îmbelșugată si cu credința că nu sunt uitați de comunitate.
,,Prin aceste gesturi, dorim sa fim alături de membrii comunității noastre și nădăjduim că am adus bucurie și speranță în sufletele oamenilor pe care i-am vizitat. Dorim ca ei să stie si in acest fel că nimeni nu e niciodată singur și Dumnezeu se îngrijește de fiecare dintre noi!,,a precizat Pr. Cosmin Coraci.
In cei 10 ani de cand a fost instalat ca preot paroh in localitatea Odvos, părintele Cosmin Coraci a reușit să închege o frumoasa comunitate de credincioși, care iata își ajută semenii si care, in fiecare Ajun de Craciun merg cu colinda la toate casele oamenilor, așa cum spune tradiția.

Prof. Nicolae Guleș