DARURI DE CRĂCIUN ÎN PAROHIA CĂRAND

În seara de ajun, 24 decembrie 2021, la biserica parohială din Cărand, începând cu ora 17:00, s-au adunat o mulțime de tineri de toate vârstele.

Acești tineri au venit la biserică pentru a-l lăuda pe Dumnezeu prin frumoasele colinde românești, iar ca răsplată pentru dărnicia cu care au cântat, au primit fiecare câte un cadou. La inițiativa părintelui paroh Florin Ioan Gașpar și prin contribuția unor oameni cu suflet mare și cu iubire de aproapele, tinerii parohiei Cărand au fost răsplătiți cu un mic dar în binecuvântata seară a ajunului de Crăciun. Cea care a mijlocit semnificativ pentru cadourile dăruite copiilor, a fost dna viceprimar Luminița Roșu, care în fiecare an și cu fiecare ocazie, își deschide sufletul către cei tineri și aduce de câte ori poate un zâmbet pe fețele lor.
După împărțirea cadourilor, celor mici li s-au alăturat cei mari și începând cu ora 18:00 au pornit în sat să vestească Nașterea Domnului din casă în casă. Seara s-a încheiat cu speranța că Moș Crăciun va trece pe la fiecare casă în noaptea Sfântă a Crăciunului și cu nădejdea că promisiunea făcută anul trecut, o va împlini și în acest an, venind în sfânta zi de 25 decembrie, să aducă daruri copiilor cuminți, în biserica parohială din Cărand, după terminarea Sfintei Liturghii.

Pr. Dr. Florin Ioan Gașpar