Peste 600 de copii din Arad au participat la Concursul „Colindăm, Doamne, colind!” organizat de Arhiepiscopie

„Toată obștea creștinească / Astăzi să se veselească / C-o stea mare s-a ivit / Sus la Sfântu Răsărit….”

Peste 600 de copii din județul Arad au participat la Concursul „Colindăm, Doamne, colind!” organizat de Arhiepiscopie și desfășurat în perioada 22 noiembrie – 22 decembrie 2021.

Astfel, la cea de-a III-a etapă a proiectului „Slujirea Ortodoxiei în pandemie”, organizată la inițiativa Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, au participat 31 de parohii cu peste 600 de suflete care și-au unit vocile pentru a vesti Nașterea Domnului.

În această perioadă, copiii și tinerii din parohiile Eparhiei s-au înregistrat interpretând diferite colinde și le-au transmis părintelui Gabriel Streulea, inspector eparhial pe probleme misionare.

  • Corurile au cântat câte 5 colinde, dintre care una impusă: ”Când pământu s-o făcutu”
  • Cei care au participat la individual au cântat câte 3 colinde, dintre care una impusă: ”Toată obștea creștinească”

Ajunși acum la destinație, Ieslea Bethleemului, concursul s-a încheiat, iar concurenții-colindători își vor afla în curând și răsplata: premierea.

Așadar, mare sărbătoare mare va avea loc duminică, 16 ianuarie 2022, la ceas de seară, în Catedrala Veche a Cetății Aradului.

Până atunci, vă facem cunoștință cu cei mai frumoși colindători din Arhiepiscopia noastră.

Sărbători cu bucurie, liniște și împăcare!

Sursa:https://www.glasulcetatii.ro/articol/4160/peste-600-de-copii-din-arad-au-participat-la-concursul-colindam-doamne-colind-organizat-de-arhiepiscopie