ANGAJAȚII PENITENCIARULUI ARAD AU OFERIT CADOURI DE CRĂCIUN COPIILOR DIN PAROHIA FIRITEAZ

Ziua de 22 decembrie 2021, a fost o zi însemnată pentru polițiști de penitenciare din Arad, aceștia oferind daruri pentru 35 de copii din localitatea Firiteaz, cu ocazia Praznicului Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.

La această bucurie de a dărui au participat angajați din mai multe sectoare de activitate ale Penitenciarului Arad, care au oferit pachete cu dulciuri, sub coordonarea domnului comisar de poliție penitenciară Elvis Ionuț Dobrescu, directorul Penitenciarului Arad.
Polițiștii de penitenciare ai Sectorului de Reintegrare socială a Penitenciarului Arad, prezenți în comunitate, alături de preotul capelan Vlad Oneț, au dorit să aducă bucurie celor mici în preajma Crăciunului, aşa că şi-au asumat rolul de ajutoare loiale ale lui Moș Crăciun. Aceștia au fost așteptați în Biserică de către preotul paroh Vlad Sergiu Sandu și de copiii care frecventează Centrul de tineret „Bucurie în Ortodoxie” din localitate, unde s-a oficiat Slujba Tedeumului de mulțumire. Cadourile primite au adus bucurie și zâmbete pe chipul copiilor care au interpretat câteva colinde tradiționale românești, în semn de prețuire și recunoștință pentru darurile primite.
Aducem mulțumiri preotului paroh Vlad Sergiu Sandu pentru implicarea avută și pentru călduroasa primire pe care ne-a făcut-o în aceste zile pregătitoare pentru marele Praznic al Nașterii Pruncului Iisus Hristos în Peștera din Betleem.

Preot capelan Vlad Oneț