Moș Crăciun a ajuns în această seară și la oamenii străzii de la Centrul de noapte de pe 6 Vânători din Arad

În toată zarva zilelor de dinaintea Crăciunului, oameni de bine și-au unit mâinile și inimile și au mers cu daruri acolo unde, cu siguranță, nevoia de ele era nu mare, ci foarte mare. Iar dacă vorbim de Centrul de noapte de pe Strada 6 Vânători din Arad, lucrurile se înțeleg de la sine.

La ceas de seară, mai mulți preoți arădeni, în colaborare cu directorul Selgros Arad, domnul Todor Lădariu, prin proiectul ”Masa Bucuriei”, au dus în această seară pachete cu alimente și produse de igienă oamenilor fără adăpost de la acest Centru de noapte.

Proiectul de solidaritate socială ”Masa Bucuriei”  are ca scop sprijinirea cu produse alimentare și nealimentare a persoanelor defavorizate și a familiilor nevoiașe. Proiectul este derulat în parteneriat cu Patriarhia Română, prin intermediul a 190 de centre de ajutor subordonate Patriarhiei. Donațiile constau în produse alimentare de bază (ulei, zahăr, făină, orez, paste făinoase), brănzeturi, lactate, băuturi nealcoolice, dulciuri, detergenți și articole de igienă personală. Proiectul a fost inițiat în anul 2009, iar valoarea totală a produselor donate de Selgros până în prezent a ajuns la valoarea de 6 milioane de euro.

Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor fără adăpost, mai ales în perioadele reci, Direcţia de Asistență Socială Arad face apel la societatea civilă arădeană să sprijine demersurile instituţiilor implicate, iar dacă sesizează persoane aflate în nevoie, să apeleze următoarele numere de telefon: 0257/214988 – Adăpostul de Noapte sau 0257/939 – Direcţia Generală Poliţia Locală.

Hristos se naște, slăviți-L! Hristos din Ceruri, întâmpinați-L!

Sursa:https://www.glasulcetatii.ro/articol/4153/mos-craciun-a-mers-in-aceasta-seara-si-la-oamenii-strazii-de-la-centrul-de-noapte-de-pe-6-vanatori-din-arad