Bucurie și emoție pentru cadrele medicale și pacienții din spitalele arădene. Nașterea Domnului le-a fost vestită de Grupul Psaltic „Sf. Ioan Damaschin”

Ca într-o frumoasă îmbrățișare a binelui, Grupul Psaltic „Sf. Ioan Damaschin”a cuprins astăzi spitalele arădene, vestind cadrelor medicale și pacienților aflați pe patul de suferință vestea cea bună a Nașterii Domnului.

Sirenele salvărilor, durerile, suferințele, dorul de cei dragi, oboseala, toate au fost preț de câteva minute bune înlocuite de colindele cântate de Grupul „Sf. Ioan Damaschin”. Cântate, da, cum numai ei știu, pentru a-i purta pe cei aflați acum departe de familii, măcar pentru câteva clipe acasă.

Martore ale a acestui înălțător moment au fost Spitalul Județean, Pediatrie I și II, Spitalul Municipal și Spitalul TBC Grădiște, acolo unde, în urmă cu câteva luni, aceiași psalți duceau și vestea Învierii Domnului.

Bucuria cadrelor medicale și a pacienților a fost una pe măsura colindelor care i-a așezat pe toți, împreună, astăzi, „cu Dumnezeu la masă”, cu gândul vindecării de toate neputințele trupești și sufletești.

”Îmbucură-te, om bun,

C-am ajuns Sfântu’ Crăciun!

La mulți ani, s-aveți folos,

De Nașterea lui Hristos.”

Sursa: https://www.glasulcetatii.ro/articol/4150/bucurie-si-emotie-pentru-cadrele-medicale-si-pacientii-din-spitalele-aradene-nasterea-domnului-le-a-fost-vestita-de-grupul-psaltic-sf-ioan-damaschin?fbclid=IwAR1DT4MBuWXl8PQwXknEhsjRNNx5FMtfxvuDMc3WjQ5BdXe5vWU4EcX6WRA