Tur virtual la parohia Bujac

Începând de luni 07 februarie 2022, pe pagina de Facebook a Parohiei noaste, Parohia Ortodoxă Arad Bujac, vă așteptăm să pornim împreună în călătoria virtuală a noului tur 3D, iar de marți 08 februarie 2022, turul virtual va putea fi accesat de publicul larg și pe site-ul oficial al Arhiepiscopiei Aradului  în link-ul www.arhiepiscopiaaradului.ro, atât pe pagina principală cât și la secțiunea Organizare/Protopopiate/Protopopiatul Arad/Parohia Arad – Bujac.

Disponibil de accesat pe telefon, tabletă și laptop, turul virtual propune o călătorie spirituală, putând astfel intra în toate cele 3 încăperi dintr-o biserică:  pronaos, naos și Sfântul Altar.

Construită între anii 1972-1976  și sfințită în 18 aprilie 1976 de Preasfințitul Visarion Aștileanu, Biserica parohială se bucură de o arhitectură  frumoasă, proiectată de arhitectul Francisc Tritthaler, iar la interior se poate observa pictura impresionantă realizată în tehnica frescă, de către pictorul arădean Gheorghe Matei, pe baza registrului iconografic întocmit de pictorul Arhimandrit Sofian Boghiu.

Turul virtual a fost realizat de d-ul Flavius Fodor (tel. 0721323188 e-mail: fodorflavius@gmail.com), fotograf acreditat Google, și va fi adăugat atât în Google Maps cât și în Google Street View la locația unde se află  Biserica, Str. Suceava nr. 3, îndată ce procedurile de acreditare for fi finalizate.

Pe lângă turul virtual vor fi adăugate si pozele profesionale cu o calitate deosebită, pozele panoramice 360 o, și toate detaliile despre Biserica parohială, programul de funcționare și datele de contact, înregistrându-se astfel oficial locația Parohia Arad – Bujac Biserica cu hramul „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”.

Preot Paroh Proteasa Mircea

Arad: Turul virtual al parohiei înființate de preotul martir llarion Felea va fi adăugat în Google Maps

Viziteaza biserica facand click pe imaginea de mai jos!