EXAMEN DE CERTIFICARE A COMPETENȚELOR PROFESIONALE LA SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX DIN ARAD

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Timotei, Arhiepiscopul Aradului, mai mulți elevi ai clasei a XII-a de la Seminarul Teologic Ortodox din Arad au susținut Examenul de Certificare a competențelor profesionale.

Înaltpreasfințitul Părinte Timotei a fost întâmpinat la sosirea în școală de Părintele Arhid. Călin Teuca, Directorul Seminarului, de membrii comisiei de examinare și de elevii seminariști. În cuvântul rostit după săvârșirea rugăciunii de început, Înaltpreasfinția Sa a felicitat elevii pentru înscrierea la acest examen important, evidențiind faptul că fiecare competență dobândită la un moment dat se dovedește pe parcursul întregii vieți. Totodată, ierarhul arădean a sfătuit elevii să stăruiască în tot lucrul bun, să acorde o atenție sporită drumului vieții, să aibă încredere în ei înșiși și pe mai departe și să împlinească întru totul ceea ce și-au propus.

Înaltpreasfinția Sa a fost însoțit de Părintele Protosinghel Iustin Popovici, Consilier cultural al Arhiepiscopiei Aradului.

Comisia a fost alcătuită din pr. prof. Codin Șimonca-Oprița și părintele director, arhid. prof. Călin Teuca – pentru proba de susținere a lucrărilor scrise, pr. prof. Dacian Nan, pr. prof. Gabriel Streulea, prof. Marius Lăscoiu- Martin și prof. Adrian Bugyi – pentru proba practică și prof. Cătălin-Iulian Drăgan, secretar comisie.

Toți elevii înscriși au promovat acest examen.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplătească efortul elevilor și al dascălilor!

Prof. Marius Lăscoiu-Martin