Cercul pastoral-misionar Hălmagiu reunit în Parohia Ortodoxă Pleșcuța

În Duminica a XXII după Rusalii, de 30 octombrie 2022, Cercul pastoral-misionar Hălmagiu s-a reunit în mod solemn în Parohia Ortodoxă Pleșcuța, chiar în ziua de după ziua de naștere a Părintelui Paroh Petru-Marius Horga, în prezența a patru preoți din acest cerc care respectă colegialitatea dintre membrii cercului, a doi preoți invitați din afara cercului și a credincioșilor din parohie și din parohiile învecinate.
Pentru începutul reuniunii s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu de către: PC Pr. Paroh Horga Marius de la Parohia Pleșcuța, PC Pr. Bacoș Cristian de la Parohia Hălmagiu, PC Pr. Pasc Liviu de la Parohia Țărmure și PC Pr. Zadic Andrei de la Parohia Brusturi, din cercul pastoral-misionar Hălmagiu, și PC Pr. Sbîrcea Teodor de la Parohia Mădrigești, precum și PC Pr. Dărăștean Mădălin de la Parohia Tălagiu, ca invitați speciali .
La finalul acestei Sfinte Taine, PC Pr. Zadic Andrei-Achim de la Parohia Brusturi a prezentat un referat pilduitor și foarte bine alcătuit despre Viața, activitatea și învățăturile Sfântului Simion Noul Teolog.
După această prezentare emoționantă, PC Pr. Paroh Horga Petru-Marius a mulțumit tuturor pentru prezență și reuniunea s-a încheiat prin miruirea tuturor.

Pr. Andrei Zadic