ÎMPODOBIREA BRADULUI ȘI DARURI DE CRĂCIUN ÎN PAROHIA CĂRAND

În după masa zilei de 23 decembrie 2022, la biserica parohială din Cărand, începând cu ora 16:30, s-au adunat o mulțime de tineri de toate vârstele, pentru împodobirea bradului de Crăciun și pentru a primi cadouri.

Acești tineri au venit la biserică pentru a împodobi după tradiția parohiei, bradul de Crăciun. Cu mic cu mare, tinerii credincioși și bucuroși, acompaniați de frumoasele colinde pe care cu multă evlavie le-au cântat, au împodobit bradul de Crăciun. La inițiativa părintelui paroh Florin Ioan Gașpar și prin contribuția unor oameni cu suflet mare și cu iubire de aproapele, tinerii parohiei Cărand au fost răsplătiți cu daruri de Crăciun. Cei care au mijlocit semnificativ pentru cadourile dăruite copiilor, au fost Alexandra Timar, Anamaria Popa și familia Gheorghe și Alina Mercea. După împărțirea cadourilor și împodobirea bradului, celor mici li s-au alăturat cei mari și începând cu ora 18:00, s-a săvârșit slujba Acatistului Mântuitorului Iisus Hristos.

Seara s-a încheiat cu speranța că Moș Crăciun va trece pe la fiecare casă în noaptea Sfântă a Crăciunului și cu nădejdea că promisiunea făcută anul trecut, o va împlini și în acest an, venind în sfânta zi de 25 decembrie, să aducă daruri copiilor cuminți, în biserica parohială din Cărand, după terminarea Sfintei Liturghii.

Pr. Dr. Florin-Ioan Gașpar