Doamna Maria Drincec a trecut în veșnicie

Doamna Maria Drincec (6 octombrie 1932 – 31 decembrie 2022)

Cu inimile cernite, ostenitorii Centrului Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei anunță trecerea în veșnicie, în zorii zilei de 31 decembrie 2022, a distinsei doamne Maria Drincec, mama iubită a Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei.

Pentru toți cei care au cunoscut-o, ea va rămâne pentru totdeauna un model luminos de jertfelnicie și dragoste maternă, dedicându-și întreaga ființă creșterii, educării și călăuzirii pașilor pe cărarea vieții unicului ei fiu, Radu-Ștefan Drincec, cel care avea să devină Preasfințitul Părinte Episcop Sofronie. O legătură a iubirii dintre mamă și fiu permanentizată până în ultima clipă a vieții sale.

La acest moment trist și dureros, ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Cel înviat din morţi, să odihnească cu drepţii sufletul roabei Sale Maria, în lumina şi pacea Împărăţiei Cerurilor unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit, iar Chiriarhului nostru și familiei îndoliate, dar şi tuturor celor care au cunoscut-o şi preţuit-o, să le dăruiască mângâiere şi întărire sufletească.

Slujba înmormântării se va oficia marți, 3 ianuarie 2023, în biserica Înălțarea Domnului a parohiei Șega II din Arad, de la ora 14, iar înhumarea în Cimitirul municipal Eternitatea din Arad.

Veşnica ei pomenire, vrednică de amintire, în veci să fie pomenirea ei!

Centrul Eparhial al Episcopiei Oradiei

Sursa:https://www.eparhiaortodoxaoradea.ro/stiri/doamna-maria-drincec-a-trecut-in-vesnicie