Parastas pentru preoții Daniil Horga și Ioan Jurca, în Parohia Seliștea, Protopopiatul Ineu

În Duminica a doua a Triodului (a Întoarcerii Fiului risipitor) credincioșii din Parohia Seliștea, Protopopiatul Ineu, au avut bucuria de a participa la Sfânta Liturghie săvârșită în biserica cu hramul ,,Înălțarea Domnului” și la Slujba Parastasului pentru doi dintre foștii lor păstori de suflete.

La slujba Utreniei și la Sfânta Liturghie, alături de preotul paroh Ioan-Flavius David  a slujit și părintele pensionar Moise Nica, fost protopop al Ineului. La momentul rânduit părintele Moise Nica a pus la inimile credincioșilor un bogat cuvânt de învățătură referitor la pericopa evanghelică a duminicii (Luca 15, 11-32), în care ne este prezentată pilda întoarcerii fiului risipitor.

După Sfânta Liturghie s-a oficiat Slujba parastasului pentru vrednicii de pomenire Pr. Daniil Horga, care a păstorit parohia noastră în perioada 1970-1978 și Pr. Ioan Jurca, care a păstorit între anii 1979-2007. La slujba parastasului s-a alăturat și Pr. Nicolae Ciocan de la Parohia Archiș.

La final, părintele David Ioan-Flavius a mulțumit preoților pentru împreună slujire și pentru cuvântul de învățătură, precum și tuturor credincioșilor prezenți la această slujbă de pomenire pentru vrednicii slujitori ai acestei parohii.

Pr. paroh Ioan-Flavius David