Bucurie pentru copii în Parohia Firiteaz

An de an în preajma zilei de 1 iunie, când se sărbătorește ziua copilului, la Centrul de Tineret ,,Bucurie în Ortodoxie” se organizează activități pentru bucuria celor mici.

 Anul acesta prima activitate a avut loc miercuri, 24 mai, cu o parte din copiii parohiei însoțiți de familia preotul paroh, care au petrecut preț de câteva ore, la un loc de joacă din Timișoara, bucurându-se de  locul frumos și de ospitalitatea gazdelor, momente frumoase care au rămas întipărite în inimile lor calde și curate.

Duminică, 28 mai, bucuria a continuat cu participarea la Sfânta Liturghie din biserica parohială, slujbă în cadrul căreia s-au citit și rugăciuni pentru cei mici,  iar mai apoi, în curtea Centrului de Tineret, cu o serie de activități, jocuri, atmosfera fiind întreținută de o echipă de animatori, precum și de tineri activi ai parohiei. Aceștia s-au jucat, s-au distrat, bucurându-se de această zi dedicată lor, copiilor.

Mulțumindu-I lui Dumnezeu pentru toate darurile revărsate asupra noastră, îl rugăm să dăruiască tuturor copiilor înțelepciune și o creștere curată în sânul Bisericii.

Pr. Paroh Cosmin Iordăchescu