Comuniune și bucurie în parohia Sintea Mică

Ziua de 1 iunie este despre copii, despre zâmbetul şi puritatea lor, despre binecuvântarea de a dărui şi de a aduce bucurie în viaţa celor mici de lângă noi. Astfel începând cu ora 11:00 tineri și copii, au venit la Biserica Ortodoxă din Sintea Mică pentru a-şi sărbători ziua prin activităţi specifice copilăriei.

Această activitate şi-a propus să sublinieze importanţa creşterii copiilor aproape de Biserica lui Hristos, spre a fi prilej de bucurie părinţilor lor. A fost o zi în care am încercat încă o dată să medităm la cuvintele Mântuitorului care spune: „De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii, nu veţi intra în Împărăţia cerurilor” (Matei 18, 3).

Deasemenea s-a încercat și reușit, o conlucrare frățeacă între parohii, în această zi fiind prezenți copii din 2 parohii din cadrul Arhiepiscopiei Aradului, parohia Bodrogul Nou și parohia Sintea Mică, aflate la o distantă semnificativă una faţă de cealaltă, lucru ce a creat un sentiment de mare bucurie copiilor.

Le mulţumim tuturor celor care au răspuns invitaţiei noastre de a sărbători Ziua Copiilor şi în biserică şi tuturor celor ce ne-au sprijinit în înfăptuirea acestui eveniment!

La mulți ani tuturor copiilor!

Preot Cosma Teodor-Cristian