1 IUNIE-PRILEJ DE SĂRBĂTOARE PENTRU COPIII DIN PAROHIA ORTODOXĂ MĂNĂȘTUR

La fel ca și în anii precedenți, cu bucurie în suflet, copiii parohiei ortodoxe din Mănăștur s-au reintalnit pentru a treia oara, asa cum au fost obișnuiți, să-și sărbătorească Copilăria.
A fost un prilej de bucurie atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.
Programul a debutat cu o mică cateheza susținută de către preotul paroh ,după care împreună cu mic cu mare i-au mulțumit Preamilostivului Dumnezeu pentru toate darurile și binecuvântările revărsate asupra lor în acest an.
Principalele activități au fost susținute de către echipa Alinutza Kids Party unde alături de preotul paroh ,bunici și părinți, au retrăit cu toții sentimentele inocente ale copilăriei prin jocuri interactive,distractive ,muzică de copii,
modelaj de baloane; desigur, nu au lipsit gustările dulci si sărate, prăjituri și deserturi cu gust al copilăriei oferite de enoriașele binevoitoare ale parohiei.

La finalul activității, copiii au avut parte de apariția surpriza a mascotelor Minnie și Mickey Mouse alături de care s-au fotografiat și au petrecute clipe frumoase .
În încheiere preotul paroh a adus mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în această frumoasă activitate, ținând sa -le amintească importanta copiilor în viata noastră dar și în Biserica lui Hristos!

Pr. paroh Valentin Strâmbei