Ziua Internațională a Copilului în Parohia Ilteu-Seliște

Însoțiți de preotul paroh copiii Parohiei Ilteu – Seliste s-au bucurat și în acest an de excursia organizată pentru ei cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, întrucât au vizitat Parcul Aventura – Happy Land de la Stâna de Vale din județul Bihor unde au petrecut câteva ore de poveste sărbătorind copilăria, iar copiii din cele două sate ale parohiei noastre au putut să se cunoască mai bine.

Copiii au sărbătorit câteva ore în parcul de aventura învațănd sa se descurce și să își depășeaca frica și învațănd să își îndeplinească obiectivul.
Mulțumim pe aceasta cale și domnului primar Ionel Berari, primarul comunei Petriș care și de această dată a fost alături de comunitatea noastră sprijinind deplasarea copiilor până la Stâna de Vale.
Este a doua ediție Zilei Internaționale a Copilului, organizată în Parohia Ortodoxă Ilteu-Seliște, dorind ca și în anii viitori să continuăm cu această acțiune prin care să sărbătorim copilăria și dăm ocazia copiilor din cele două ale parohiei să se cunoască bine între ei întărind astfel comuniunea între parohieni.
„Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de rai.”Henry Ward Beecher

Preot paroh Viliga Valentin