Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” prezentă la Colocviul muzical din cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului de Muzică Religioasă din Arad

iJoi, 11 aprilie 2024, în sala Ferdinand a Primăriei Municipiului Arad a avut loc Colocviul muzical „Muzica religioasă în mileniul al III-lea”, din cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului de Muzică religioasă din Arad, la care au participat reprezentanți ai cultelor religioase, colocviu organizat de Asociația „Europeanul” din Arad, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Filarmonica Arad și Colegiul de arte „Sabin Drăgoi” din Arad.

În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei al Aradului, a domnului primar Călin Bibarț, a doamnei Dr. Ramona Lile, rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Pr. Lect. Univ. Dr. Tiberiu Ardelean a prezentat comunicarea „Dirijorul. Interpretare și stil în muzica corală”. Evenimentul cultural a fost moderat de Pr. Prof. Univ. Dr. Ioan Tulcan de la Facultatea de Teologie Ortodoxă arădeană. Dezbaterea culturală s-a încheiat cu un cuvânt de binecuvântare al chiriarhului arădean.

Pr. Lect. Univ. Dr. Tiberiu Ardelean