Moment aniversar în parohia Cintei

Biserica cu hramul Înălţarea Domnului  din parohia ortodoxă Cintei,  protopopiatul Arad din cadrul Arhiepiscopiei Aradului a trăit Duminică 21 Noiembrie 2010 de praznicul Intrării în Biserică a Maicii Domnului un eveniment înălţător. Acesta a fost marcat de aniversarea unui an de activitate a corului de copii din această parohie îndrumat de profesorul de religie Buntean Sebastian.

După Sfânta Liturghie la care răspunsurile liturgice au fost date de copii, părintele paroh şi protopop al Aradului dr. Breda Nicu într-un scurt cuvânt a scos în evidenţă bogata activitate a corului în decurs de un an de existenţă arătând că acesta este un dar dumnezeiesc pentru întreaga parohie.Parintele paroh a mulţumit apoi celui care îndrumă corul dar şi părinţilor care îşi cresc copiii în frica lui Dumnezeu spre a săvârşi cele bine plăcute Lui.

La final a urmat o scurtă agapă în care părintele paroh s-a întreţinut cu membrii corului, şi împreună cu profesorul îndrumător au stabilit un program duhovnicesc menit să aducă în sufletele credincioşilor bucuria Sfântă a Naşterii Domnului.