Cerc pastoral-misionar în parohia Andrei Șaguna

Duminică 20 martie Biserica s-a aflat în a doua duminică din Postul Mare, când în Parohia Andrei Șaguna, Protopopiatul Arad, credincioșii au trăit bucuria participării la o seară duhovnicească prilejuită de întâlnirea preoților din Cercul pastoral misionar 3 Sântana.

Începând cu ora 16 s-a oficiat Taina Sfântului Maslu, prin care cei șapte preoți și un diacon au înălțat rugăciuni stăruitoare pentru sănătatea sufletească dar și trupească a credincioșilor prezenți și pomeniți în cadrul acestei Sfinte Taine a Bisericii.

La timpul cuvenit părintele Călin Dragoș de la parohia Olari și profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad, a rostit un bogat cuvânt de învațătură,  îndemnând credincioșii la rugăciune, fapte bune și iertare. În final, tinerii parohiei au cântat mai multe pricesne spre lauda lui Dumnezeu.

În încheiere, părintele paroh Mariș Adrian a adus mulțumiri colegilor preoți, dar și credincioșilor prezenți în număr atât de mare la Taina Sfântului Maslu.

A urmat, în prezența preoților Nicolaie Porcolean, Ioan Crainic, Călin Dragoș, Adrian Mariș, Nicolaie Rădulescu, Gabriel Mariș, Ciprian Ilica și diaconului Adrian Crainic, prezentarea referatului cu tema „Despre Post” de către preotul paroh, urmat  de discuții pe această temă. Seara s-a încheiat cu o agapă frațească la casa parohială.