Dimpreună rugători la Taina Sfântului Maslu, cu credincioşii din Pecica şi Şofronea

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop Timotei, în Duminica a treia din Postul Mare, a Sfintei Cruci, Preoţii Cercului pastoral-misionar Pecica IV, din protopopiatul Arad, au descins în cele două biserici parohiale din Pecica şi Şofronea, care au fost pline de enoriaşi. Grupaţi în două soboare a câte nouă preoţi, aceştia au săvârşit Taina Sfântului Maslu de obşte.

Cuvinte înălţătoare şi ziditoare au fost rostite, la parohia pecica  de Pr. Vasile Chindriş, care s-a referit în predica sa la rostul Sfintei Cruci în viaţa de zi cu zi a credincioşilor, iar la Şofronea, Pr. Teodor Budeanu a vorbit despre păstrarea credinţei în Dumnezeu.

Mulţimea de credincioşi prezenţi a fost impresionantă, aducând slujitorilor bucuria şi mulţumirea că, în rândul parohienilor se păstrează încă, cu sfinţenie, dragostea faţă de biserica strămoşească şi faţă de sfintele ei slujbe, în care aceştia află alinare, întărire în credinţă şi sprijin pentru a răzbate peste toate problemele ce se ivesc în viaţa de zi cu zi.