Itinerar Chiriarhal 2012

Sâmbătă, 30 iunie – Slujirea Sfintei Liturghii în capela penitenciarului de maximă siguranţă din Arad.

 

Vineri, 29 iunie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Paraclisului Arhiepiscopal cu hramul Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din cimitirul Pomenirea din Municipiul Arad cu prilejul sărbătoririi hramului.

 

Joi, 28 iunie – Participarea la festivităţile prilejuite de obţinerea titlului de licenţiat în teologie al absolvenţilor Facultăţii de Teologie Arad şi depunerea jurământului de credinţă.

 

Miercuri, 27 iunie – Participarea la ceremonia constituirii noului consiliu local al Municipiului Arad şi al depunerii jurământului de către aleşii locali desemnaţi în urma alegerilor locale din Iunie 2012 la Filarmonica de Stat.

 

Marţi, 26 iunie – Participarea la festivităţile prilejuite de Ziua Drapelului, la Catedrala Arhiepiscopală, slujirea unei slujbei de sfinţire în faţa palatului administrativ în cadrul ceremonialului de ridicare a Drapelului României.

 

Luni, 25 iunie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente

 

Duminică, 24 iunie – Slujirea Sfintei Liturghii la Catedrala Arhiepiscopală Veche cu prilejul prăznuirii hramului – Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul. Slujirea Vecerniei la Biserica Parohiei Arad-Centru.

 

Sâmbătă, 23 iunie – Slujirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Vineri, 22 iunie – Participarea la festivităţile prilejuite de sfârşitul anului şcolar la Seminarul Teologic Ortodox Liceal Arad.

 

Marţi, 19 iunie – Participarea la lucrările Sfântului Sinod.

 

Luni, 18 iunie – Participarea la lucrările Sinodului Mitropoliilor Ardelene la Patriarhia Română sub patronajul Prea Fericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

 

Duminică, 17 iunie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Ilteu, Protopopiatul Lipova.

 

Sâmbătă, 16 iunie – Slujirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Joi, 14 iunie – Vizită de lucru la şantierul de pictură al Catedralei Arhiepiscopale, întâlnirea cu echipa de pictori, vizită de lucru la şantierul de pregătire a varului pentru pictură de la Mănăstirea Hodoş-Bodrog. Întâlnire cu profesorii de religie la Liceul Tehnic Aurel Vlaicu, acordarea de diplome profesorilor merituoşi pentru activitatea didactică şi pedagogică depusă.

 

Luni, 11 iunie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente

 

Duminică, 10 iunie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Mănăstirii Arad-Gai.

 

Sâmbătă, 9 iunie – Slujirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Vineri, 8 iunie – Participarea la festivităţile prilejuite de încheierea cursurilor Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii Vasile Goldiş, Arad. Rostirea unui cuvânt de felicitare adresat cadrelor universitare şi absolvenţilor.

 

Joi, 7 iunie – Participarea la festivităţile prilejuite de încheierea anului universitar la Facultatea de Teologie din Arad. Participarea la festivităţile prilejuite de revederea de zece ani a absolvenţilor Facultăţii de Teologie din Arad, promoţia 1998-2002.

 

Marţi, 5 iunie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente.

 

Luni, 4 iunie – Slujirea Sfintei Liturghii la Catedrala Arhiepiscopală Sfânta Treime cu prilejul prăznuirii hramului. Sfinţirea unei troiţe în comuna Vladimirescu închinată eroilor celor două războaie mondiale.

 

Duminică, 3 iunie – Săvârşirea Sfintei Liturghii în Biserica Mănăstirii Hodoş-Bodrog cu prilejul prăznuirii hramului, hirotesirea întru Arhimandrit a Preacuviosului Protosinghel Teofan Mada. Participarea la festivităţile prilejuite de prăznuirea hramului în Biserica parohiei Frumuşeni, protopopiatul Arad.

 

Sâmbătă, 2 iunie – Săvârşirea Vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală.

 

Vineri, 1 iunie – Participarea la festivităţile prilejuite de încheierea anului şcolar la Seminarul Teologic Liceal Arad. Oferirea unei recepţii la reşedinţa episcopală preoţilor, credincioşilor şi reprezentanţilor autorităţilor locale, cu prilejul sărbătoririi zilei de naştere a Chiriarhului.

 

 

Joi, 31 mai – Prezidarea Conferinţei preoţeşti în cadrul protopopiatului Sebiş. Acordarea audienţelor la solicitarea preoţilor din cadrul protopopiatului. Vizitarea şantierului de restaurare a Bisericii voievodale – monument istoric din parohia Hălmagiu, protopopiatul Sebiş.

 

Miercuri, 30 mai – Participarea la lucrările proiectului „Alege Şcoala” organizat din iniţiativa Patriarhiei Române în cadrul Arhiepiscopiei Aradului la sala de şedinţe a Hotelului Central Arad.

 

Luni, 28 mai – Participarea la Simpozionul Naţional intitulat ,,Biserica Ortodoxă şi grupările neoprotestante” organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad. Săvârşirea slujbei de Te Deum la capela Facultăţii. Prezentarea unei cuvântări în plen şi participarea la lucrările pe secţiuni inclusiv a concluziilor desprinse în timpul celor două zile de simpozion.

 

Duminică, 27 mai – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Arad-Centru cu prilejul aniversării  a 20 de ani a înfiinţării corului Sfântul Maxim Mărturisitorul.

 

Sâmbătă, 26 mai – Slujirea Vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală Arad.

 

Joi, 24 mai – Slujirea Sfintei Liturghii împreună cu Preafericitul Părinte Krystof, Arhiepiscop de Praga şi Mitropolitul ţinuturilor Cehiei şi Slovaciei în Biserica Ortodoxă din oraşul Most, Cehia. Slujirea Parastasului întru pomenirea şi cinstirea eroilor români căzuţi în cel de-al doilea Război Mondial.

 

Marţi, 22 mai – Participarea ca reprezentant al Patriarhiei Române şi delegat al Preafericitului Patriarh Daniel la festivităţile prilejuite de sărbătoarea Bisericii româneşti din oraşul Most, Cehia.

 

Luni, 21 mai – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Zădăreni, protopopiatul Arad, hirotonia întru diacon a tînărului licenţiat în teologie, Cosmin Cătălin Corci şi întru preot a diaconului Sorin Higioşan pentrubiserica parohiei Arad – Cartierul Verde, protopopiatul Arad.

 

Duminică, 20 mai – Târnosirea noii Biserici din Parohia Groşeni, protopopiatul Ineu. Slujirea Sfintei Liturghii.

 

Sâmbătă, 19 mai – Participarea la programul manifestărilor festive cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la punerea pietrei de temelie a Bisericii Evanghelice Luterane din parohia slovacă Nădlac. Săvârşirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Vineri, 18 mai – Participarea la festivităţile prilejuite de Zilele academice arădene, organizate de Universitatea de Vest Vasile Goldiş, Arad, printr-o slujbă de pomenire a ilustrului om de stat şi patriot român Vasile Goldiş, patronul spiritual al Universităţii. Participarea la deschiderea oficială a lucrărilor.

 

Joi, 17 mai – Participarea la festivităţile prilejuite de zilele administraţiei arădene organizate de Consiliul judeţean Arad. Participarea la deschiderea festivă a lucrărilor. Prezidarea examenului de selecţionare pentru ocuparea postului vacant de preot paroh al parohiei Şega II, Protopopiatul Arad.

 

Miercuri, 16 mai – Întâlnire de lucru la şantierul Catedralei Arhiepiscopale Sfânta Treime Arad cu pictorul bisericesc Băluţ Cezar Călin, reînceperea lucrărilor la şantierul de pictură a Catedralei.

 

Marţi, 15 mai – Prezidarea examenului de competenţă profesională a absolvenţilor Seminarului Teologic Liceal Arad.

 

Luni, 14 mai – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente.

 

Duminică, 13 mai – Târnosirea Bisericii din parohia Chişlaca, protopopiatul Ineu, slujirea Sfintei Liturghii. Slujirea Vecerniei şi Tainei Sfântului Maslu în biserica parohiei Ineu, protopopiatul Ineu.

 

Sâmbătă, 12 mai – Slujirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Miercuri, 9 mai – Participarea la festivităţile organizate de prefectura judeţului Arad cu prilejul Zilei Europei şi a Independenţei de Stat a României.

 

Duminică, 6 mai – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Dorgoş, protopopiatul Lipova. Hirotonia întru diacon a tânărului licenţiat în teologie, Sorin Higioşan.

 

Sâmbătă, 5 mai – Slujirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Miercuri, 2 mai – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente.

 

 

Duminică, 29 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Mănăstirii Hodoş-Bodrog împreună cu IPS Ioan al Covasnei şi Hargitei. Slujirea Vecerniei la Mănăstirea Hodoş-Bodrog.

 

Sâmbătă, 28 aprilie – Slujirea Vecerniei în Biserica Mănăstirii Hodoş-Bodrog, primirea delegaţiei condusă de IPS Ioan al Covasnei şi Harghitei cu Sfintele Moaşte a Sfântului Gheorghe de la Cernica într-un popas duhovnicesc în drum spre Torino – Italia.

 

Vineri, 27 aprilie – Participarea la Simpozionul dedicat cinstirii veteranilor de război în Sala Oglinzilor a Centrului Militar Arad.

 

Joi, 26 aprilie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente.

 

Miercuri, 25 aprilie – Participarea la festivităţile organizate de Universitatea Vasile Goldiş cu prilejul instalării noului rector în persoana Prof. Univ. Dr. Coralia Adina Cotoraci.

 

Marţi, 24 aprilie – Participarea la Simpozionul internaţional „Taină şi comuniune” organizat în sala de festivităţi a Episcopiei Caransebeşului.

 

Luni, 23 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii în Catedrala istorică cu Hramul Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Caransebeş, vizitarea mănăstirii Sfântul Proroc Ilie de la izvor – Vasiova şi a complexului turistic din munţii Docnecei.

 

Duminică, 22 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii în Catedrala Episcopală din Caransebeş la invitaţia PS Lucian cu prilejul sărbătoririi hramului. Participarea la festivităţile prilejuite de acest praznic.

 

Sâmbătă, 21 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Otlaca Pustă la invitaţia PS. Siluan, Episcopul Eparhiei Ortodoxe Române din Ungaria. Săvârşirea Sfintei Taine a Botezului pentru fiul primarului localităţii. Sfinţirea pietrei de temelie a unui paraclis în respectiva parohie alături de PS Siluan şi PS Paisie Lugojanul.

 

Vineri, 20 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Mănăstirii Arad-Gai, slujirea Vecerniei şi sfinţirea pietrei de temelie a noii Biserici din parohia Variaşul Mare protopopiatul Arad.

 

Joi, 19 aprilie – Slujirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Miercuri, 18 aprilie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente. Slujirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Marţi, 17 aprilie – Slujirea  Sfintei Liturghii în Catedrala Arhiepiscopală

 

Luni, 16 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii la Catedrala Arhiepiscopală Veche. Hirotonia întru diacon a Cântăreţului parohiei Arad-Centru, Viorel Herlo.

 

Duminică, 15 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii în Catedrala Arhiepiscopală. Rostirea predicii cu tema „La izvorul vieţii”. Primirea preoţilor, autorităţilor şi credincioşilor Municipiului Arad la reşedinţa Arhiepiscopală cu prilejul recepţiei de Sfintele Paşti.

 

Sâmbătă, 14 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii în Catedrala Arhiepiscopală, înregistrarea mesajului de Înviere pentru TV Arad. Primirea Sfintei Lumini a Învierii pe Aeroportul Municipiului Arad şi ducerea Luminii în Catedrala Arhiepiscopală pentru a fi distribuită credincioşilor în cadrul slujbei Sfintei Învieri. Slujirea Sfintei Învieri în Catedrala Arhiepiscopală.

 

Vineri,  13 aprilie – Participarea la slujba Ceasurilor Împărăteşti şi a tradiţionalului drum al crucii la Mănăstirea Hodoş-Bodrog. Slujirea Vecerniei cu punerea în mormânt la Catedrala Veche Arad-Centru. Slujirea Prohodului Mântuitorului Iisus Hristos în Catedrala Arhiepiscopală.

 

Joi, 12 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii în Catedrala Arhiepiscopală. Slujirea Deniei din Joia Mare.

 

Miercuri, 11 aprilie – Slujirea Deniei din săptămâna patimilor la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Marţi, 10 aprilie – Slujirea Deniei din săptămâna patimilor la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Luni, 9 aprilie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente. Slujirea Deniei din săptămâna patimilor la Catedrala Arhiepiscopală.

 

Duminică, 8 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii în Catedrala Arhiepiscopală. Slujirea Deniei din săptămâna pătimirii Mântuitorului şi binecuvântarea noului locaş de rugăciune din parohia Arad – Micălaca Veche.

 

Sâmbătă, 7 aprilie – Slujirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală Arad.

 

Vineri, 6 aprilie – Slujirea Sfintei Liturghii a Darurilor mai înainte Sfinţite la Catedrala Arhiepiscopală Veche Arad.

 

Joi, 5 aprilie – Săvârşirea Molitfei pentru Spovedania Preoţilor în Catedrala Arhiepiscopală din Arad.

 

Luni, 2 aprilie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente.

 

Duminică, 1 aprilie –  Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Cintei, protopopiatul Arad. Slujirea Vecerniei şi a Sfântului Maslu în Biserica parohiei Sânleani, protopopiatul Arad.

Sâmbătă, 31 martie – Asistarea la slujba vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală Arad.

Vineri, 30 martie – Participarea la slujba Deniei din săptămâna a-V-a din Postul Învierii Domnului la Catedrala Arhiepiscopală

Joi, 29 martie – Participarea la lansarea cărţii regretatului prof. Dr. Vasile Popeangă, de la Universitatea de Vest Vasile Goldiş – Arad, “Studii despre Preparandia din Arad”.

Miercuri, 28 martie – Participare la lucrările Simpozionului Internaţional cu tema –Taina Sfântului Maslu, implicaţii eclesial-liturgice şi terapeutic- pastorale.

Marţi, 27 martie – Participarea la slujba de Tedeum în Catedrala Arhiepiscopală Veche cu prilejul deschiderii Simpozionului Internaţional cu tema – Taina Sfântului Maslu, implicaţii eclesial-liturgice şi terapeutic-pastorale.

Duminică, 25 martie – Slujirea Sfintei Liturghii în biserica Schitului cu hramul Bunavestire aparţinător Mănăstirii Hodoş Bodrog. Slujirea Vecerniei şi a Tainei Sfântului Maslu în biserica parohiei Arad Bujac.

Sâmbătă, 24 martie – Asistarea la slujba vecerniei în  Catedrala Arhiepiscopală.

Luni, 20 martie – Prezidarea şedinţei Permanenţei Consiliului Eparhial.

Duminică, 18 martie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Sfintei Mănăstiri Arad Gai. Slujirea vecerniei şi a Tainei Sfântului Maslu în Biserica Parohiei Sâmbăteni, protopopiatul Lipova.

Sâmbătă, 17 martie – Asistarea la slujba vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală.

Miercuri, 14 martie – Participarea la întrunirea Senatului Universităţii de Vest Vasile Goldiş, confirmarea noului preşedinte al Senatului.

Luni, 12 martie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial.

Duminică, 11 martie – Slujirea Sfintei Liturghii în biserica parohiei Ţipari, sfinţirea noului clopot al bisericii parohiale. Slujirea Vecerniei în biserica filiei Adea din cadrul aceleaşi parohii.

Sâmbătă, 10 martie – Asistarea la slujba Vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală.

Vineri, 9 martie – Săvârşirea slujbei de sfinţire cu prilejul inaugurării noului spital orăşenesc din Ineu, protopopiatul Ineu.

Luni, 5 martie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial.

Duminică, 4 martie – Slujirea Sfintei Liturghii la Catedrala Arhiepiscopală Arad. Slujirea Sfintei taine a maslului la biserica parohiei Arad-Ceala.

Sâmbătă, 3 martie – Săvârşirea parastasului de pomenire a distinsului profesor Vasile Popeangă la biserica parohiei Arad-Centru.

Vineri, 2 martie – Asistarea la Sfânta Liturghie a Darurilor Înainte Sfinţite la Catedrala Arhiepiscopală.

Joi, 1 martie – Săvârşirea Canonului cel Mare a Sfântului Andrei Criteanu la capela Facultăţii de Teologie Arad, susţinerea unei conferinţe adecvată începutului Sfântului şi marelui post al Învierii Domnului.

Miercuri, 29 februarie – Participarea la sesiunea de formare cu preoţii înscrişi în proiectul „Alege Şcoala” din protopopiatul Ineu în foaierul hotelului Central Arad. Săvârşirea Canonului cel Mare a Sfântului Andrei Criteanu la biserica Mănăstirii Arad Gai.

Duminică, 26 februarie – Slujirea Sfintei Liturghii în biserica parohiei Arad Grădişte, hirotonia întru diacon onorific pe seama parohiei Arad Grădişte a profesorului de religie Călin Teuca. Săvârşirea parastasului întru pomenirea fratelui Moise Velescu fost preşedinte pe ţară a Asociaţiei „Oastea Domnului”. Participarea la întrunirea Oastei Domnului în cadrul Vecerniei săvârşită în biserica parohială.

Sâmbătă, 25 februarie – Asistarea la slujba Vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală.

Luni, 20 februarie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente.

Duminică, 19 februarie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Şiria, Protopopiatul Lipova, slujirea parastasului întru cinstirea şi pomenirea învăţătorilor din localitatea Şiria

Sambătă, 18 februarie – Asistarea la slujba Vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală.

Vineri, 17 februarie – Participarea la lucrările Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în sala sinodală a Patriarhiei Române la invitaţia Preafericitului Părinte Patriarh.

Miercuri, 15 februarie – Participarea la lucrările Adunării Naţionale Bisericeşti, în Palatul Patriarhiei la invitaţia Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

Luni, 13 februarie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial.

Duminică, 12 februarie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Arad- Centru.

Sambătă, 11 februarie – Asistarea la slujba Vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală Arad.

Joi, 9 februarie – Vizită la şantierul de pictură al Catedralei Sfânta Treime Arad.

Luni, 6 februarie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente.

Duminică, 5 februarie – Slujirea Sfintei Liturghii în Paraclisul Spitalului Municipal Arad.

Sambătă, 4 februarie – Asistarea la slujba Vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală.

Joi, 2 februarie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Mănăstirii Hodoş-Bodrog cu prilejul prăznuirii hramului de iarnă.

Miercuri, 1 februarie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente. Asistarea la slujba Vecerniei cu Litie la Catedrala Arhiepiscopală.

Luni, 30 ianuarie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Arad Centru, Catedrala Veche. Participarea la conferinţa închinată cinstirii Sfinţilor Trei Ierarhi, la sala festivă a Facultăţii de Teologie Arad.

Duminică, 29 ianuarie – Slujirea Sfintei Liturghii în Biserica Parohiei Micălaca Veche, hirotonia întru diacon a licenţiatului în teologie Bogdan Oneţ.

Sambătă, 28 ianuarie – Slujirea Vecerniei la Catedrala Arhiepiscopală.

Vineri, 27 ianuarie – Participarea la rugăciunea ecumenică la Biserica Evanghelică Arad.

Joi, 26 ianuarie – Participarea la rugăciunea ecumenică la Biserica Reformată Arad.

Miercuri, 25 ianuarie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial.

Marţi, 24 ianuarie – Participarea la festivităţile organizate de prefectura Judeţului Arad, pe platoul din faţa palatului administrativ, cu prilejul zilei Unirii Principatelor Române. Asistare la un program festiv susţinut de către elevii Seminarului Teologic Liceal Arad în sala festivă a şcolii cu prilejul zilei Unirii Principatelor Române. Participarea la rugăciunea ecumenică în biserica greco-catolică din Arad.

Luni, 23 ianuarie – Participarea la lucrările Sinodului Mitropolitan la invitaţia Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Doctor Nicolae Corneanu la Timişoara.

Duminică, 22 ianuarie – Slujirea Sfintei Liturghii în Paraclisul Facultăţii de Teologie Arad. Asistarea la slujba Vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală.

Sambătă, 21 ianuarie – Asistarea la slujba de Tedeum în Paraclisul Reşedinţei Eparhiale, cu prilejul deschiderii lucrărilor Adunării Eparhiale, anuale. Prezidarea lucrărilor anuale ale Adunării Eparhiale. Oferirea unei recepţii la reşedinţa eparhială, membrilor Consiliului şi Adunării Eparhiale, reprezentanţilor autorităţilor locale, preoţilor şi credincioşilor, reprezentanţilor cultelor cu prilejul întâlnirii anuale din săptămâna ecumenică de rugăciune şi zilei onomastice a Chiriarhului.

Vineri, 20 ianuarie – Prezidarea şedinţei anuale de lucru a Consiliului Eparhial.

Joi, 19 ianuarie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, pregătirea lucrărilor sesiunii anuale a Consiliului şi Adunării Eparhiale.

Luni, 16 ianuarie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente.

Duminică, 15 ianuarie – Slujirea Sfintei Liturghii în paraclisul spitalului judeţean Arad.

Sambătă, 14 ianuarie – Asistarea la Slujba Vecerniei în Catedrala Arhiepiscopală.

Luni, 9 ianuarie – Prezidarea Permanenţei Consiliului Eparhial, rezolvarea problemelor curente.

Duminică, 8 ianuarie – Slujirea Sfintei Liturghii în biserica parohiei Arad- Centru.

Sambătă, 7 ianuarie – Asistarea la slujba Utreniei, slujirea Sfintei Liturghii, în biserica parohiei Arad- Centru, asistare la slujba Sfintei Liturghii în biserica parohiei sârbeşti din Arad- Centru, cu prilejul prăznuiri Naşterii  Domnului, după calendarul vechi.

Vineri, 6 ianuarie – Slujirea Sfintei Liturghii la Catedrala Sfânta Treime Arad. Sfinţirea Aghiazmei celei Mari.

Joi, 5 ianuarie – Slujirea Vecerniei cu Litie la Catedrala Arhiepiscopală.

Miercuri, 4 ianuarie – Asistare la slujba Vecerniei în Biserica Parohiei Arad-Centru.

Duminică, 1 ianuarie – Slujire la cumpăna dintre ani la Catedrala Arhiepiscopală Sfânta Treime din Arad. Slujirea Sfintei Liturghii, tot la catedrala Sfânta Treime Arad. Asistarea la slujba Vecerniei în biserica parohiei Arad-Centru. Oferirea tradiţionalei recepţii la reşedinţa eparhială, cu prilejul Anului Nou.

quot;, sans-serif;/spanfont-family: font-family:

Ultima actualizare (Marţi, 23 Octombrie 2012 09:59)