Examen de Certificare a Competenţelor Profesionale la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Arad

Cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop dr. Timotei Seviciu, elevii absolvenţi ai clasei a XII-a de la Seminarul Teologic liceal arădean susţin în zilele de 15 şi 16 mai a.c., examenul de Certificare a competenţelor profesionale.

În prima zi, Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, având şi calitatea de preşedinte al comisiei de examen, a fost prezent la deschiderea şi derularea programului, fiind întâmpinat la sosirea în şcoală de către Preacucernicul Părinte Profesor Pompiliu Gavra, directorul Seminarului, de către membrii corpului profesoral şi de elevii absolvenţi. Chiriarhul le-a adresat absolvenţilor un cuvânt de binecuvântare, la momentul de rugăciune în capela Seminarului, întărindu-i în dreapta credinţă, arătându-le totodată cât de importantă este misiunea pe care ei şi-au ales-o, aceea de a fi mărturisitori ai lui Hristos, Cuvântul Întrupat.

Examenul s-a desfăşurat pe două coordonate: susţinerea lucrărilor de atestare profesională şi susţinerea probelor practice.

Întregul demers s-a realizat în prezenţa comisiei formată din părinţii profesori de la Seminarul Teologic din Arad, comisie prezidată de către ÎPS dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului.