ÎNALTPREASFINŢITUL TIMOTEI SĂRBĂTORIT LA 76 DE ANI

Ca în fiecare an, la 4 iunie, a doua zi de Rusalii şi ziua pomenirii Sfinţilor Mucenici de la Niculiţel, binecredincioşii creştini din Arhiepiscopia Aradului înmănunchează buchet de flori cu simţăminte alese pentru ierarhul lor, Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, cu prilejul zilei de naştere.

Şi în acest an, vineri, 1 iunie a. c., la reşedinţa arhiepiscopală, oficialităţi locale municipale şi judeţene, preoţi, monahi, monahii şi credincioşi au adresat cuvânt de felicitare şi au înălţat rugăciune Tatălui ceresc pentru Chiriarhul Aradului, cu prilejul împlinirii vârstei de 76 de ani, fiind oferită o recepţie cu acest prilej. În numele tuturor celor prezenţi, Preaonoratul Părinte Iacob Bupte, vicar administrativ, a adresat un cuvânt prin care a exprimat gândurile bune şi curate pe care întreaga suflare ortodoxă de pe meleaguri arădene le poartă în sufletefaţă de cel care, de-a lungul celor 28 de ani păstoreşte această de Dumnezeu binecuvântată eparhie.

La rândul său, Înaltpreasfinţitul Părinte ArhiepiscopTimotei a mulţumit tuturor  cu cuvinte încărcate de emoţia momentului şi de responsabilitatea slujirii arhiereşti în folosul păstoriţilor săi.