SĂRBĂTOARE DUHOVNICEASCĂ ÎN PAROHIA ŞOFRONEA

Ziua de 25 noiembrie 2012, a fost o zi de aleasa sărbatoare pentru Parohia Şofronea, Protopopiatul Arad.  Înalt Prea Sfintitul Timotei, Arhiepiscop al Aradului a efectuat aici o vizită canonică, săvârşind sfânta Liturghie, în cadrul căreia le-a împărtăşit celor prezenţi părinteşti învăţături duhovniceşti. Chiriarhul a fost bucuros să constate prezenţa unui mare număr de copii, dintre carte mulţi s-au cuminecat. Un grup de elevi ai Şcolii Generale Virgil Iovănaş, din Şofronea a sustinut un concert de colinde sub îndrumarea profesoarei de  religie şi cu sprijinul direcţiunii şcolii.

Ziua liturgică a continuat cu un alt eveniment religios, oficierea Tainei Sf. Maslu de către preoţii Cercului misionar Pecica, coordonaţi, din încredinţare chiriarhală de către preotul Mihai Ineoan. Ziua s-a încheiat cu o agapă frăţească.

Preotul paroh Marian Han, în numele enoriaşilor parohie a adus calde mulţumiri tuturor celor ce au făcut posibilă sărbătoarea duhovnicească a parohiei, în frunte cu ÎPS Arhiepiscop Timotei.