Spectacol pentru copiii Centrului de zi al Arhiepiscopiei Aradului

Cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscop al Aradului, astăzi, 29 mai 2013, Asociaţia Filantropia a Arhiepiscopiei Aradului a derulat o nouă activitate. Astfel, copiii Centrului de zi “Naşterea Maicii Domnului” s-au bucuratde spectacolul interactiv “Prieten drag” susţinut de actriţa Adela Ungureanu-Caimacan. Proiectul are la bază cartea de poezie în 16 strofe “Balada unui căţeluş de pluş”, actriţa intrând în lumea copiilor, “la ei acasă”, ajutând micii spectator să descopere, prin intermediul culorilor, al unui căţeluş din pluş şi al unei păpuşi, valori precum: prietenia, respectul, prima jucărie, primul animal îndrăgit.

Chiriarhul Aradului a mulţumit doamnei Adela Ungureanu-Caimacan pentru clipele de destindere, de aducere a bucuriei şi zâmbetului pe chipul copiilor, precum şi coordonatoarei centrului, profesor Carmen Crişan, pentru dăruirea şi perseverenţa arătate în munca alături de cei mici.

Beneficiarii Centrului de zi au fost deosebit de încântaţi de activitatea la care au participat, arătându-se interesaţi de teatrul de păpuşi şi de felul în care actriţa arădeană a prezentat realităţi ale vieţii de zi cu zi. La final copiii i-au dăruit doamnei Adela o icoană pictată de ei.