Concertul de colinde al Seminarului Teologic Ortodox din Arad

La Seminarul Teologic Ortodox din Arad a avut loc ieri, 17 decembrie, tradiționalul concert de colinde, în prezența Înaltpreasfinției Sale dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului, precum și a unei bogate asistețe din care au făcut parte membri ai permanenței Sfintei Arhiepiscopii a Aradului, cadre didactice de la Facultatea de Teologie „Ilarion V. Felea”, părinți ai elevilor seminariști, absolvenți ai Seminarului arădean.

Corul, dirijat de părintele arhid. prof. Tiberiu Ardelean, a interpretat colinde cu sensibilitatea specifică vârstei. De asemenea câțiva elevi, pregătiți de doamnele prof. Irina Ancuța și prof. dr. Florica Faur, au recitat frumoase poezii din lirica românească. Spectacolul, prezentat de pr. prof. Dacian-Emilian Nan, s-a încheiat cu piesa Irozii, aparținând dramaturgiei populare, după care părintele director prof. Pompiliu Gavra a mulțumit tuturor celor prezenți.

În încheiere ÎPS Timotei a adresat un cuvânt de apreciere a eforturilor Seminarului de a păstra tradițiile românești, dorind tuturor sărbători fericite, sănătate şi multe bucurii.