Din suflet pentru suflet

Duminică, 8 decembrie 2013, la Teatrul de Marionete din Arad, s-a desfășurat Concertul caritabil „Din suflet pentru suflet” dedicat micuței Andreea Moțiu, care la opt ani este greu încercată de boli grave (sindromul Down, probleme osoase, probleme cardiace, operație pe cord).

Spectacolul a început la ora 17 cu o primă parte în care, cu arhiereasca binecuvântare și cu purtarea de grijă ale Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscopul Aradului, 5 corale ortodoxe (Corul seminariștilor arădeni, Corala Parohiei Ortodoxe Arad Șega II,  Corala Parohiei Ortodoxe Arad Șega I, Corul Parohiei Ortodoxe Arad Grădiște și Corul masteranzilor) au adus un buchet deosebit de colinde creștinești, micuței Andreea.

A doua parte a concertului de caritate a fost susținut de 30 de interpreți de muzică populară, colegi de-ai mamei fetiței, alături de mai multe ansambluri.

Micuța Andreea are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală la picior. Cei care doresc să o ajute, pot face donaţii în conturile: RO72BTRLRONCRT0228959101 cont lei sau RO22BTRLEURCRT0228959101 cont Euro sau RO26BTRLUSDCRT0228959101 cont dolari, pe numele Moţiu Mihaela.