CERC PASTORAL-MISIONAR ÎN PAROHIA INEU TRAIAN

Duminică, 29 iunie 2014, în Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” a Parohiei Ortodoxe Ineu Traian, Protopopiatul Ineu, Arhiepiscopia Aradului, s-a organizat o frumoasă seară duhovnicească prin participarea unui număr mare de credincioşi și a preoţilor din cadrul Cercului Misionar I Ineu în frunte cu preotul Moise Nica, protopop al Ineului.

Această sărbătoare a parohiei a început încă de dimineață prin săvârșirea Sfintei Liturghii și a continuat seara la ora 1700 prin slujirea în sobor a Tainei Sfântului Maslu în prezenţa unui număr însemnat de credincioşi. Pr. Protopop Moise Nica de la Parohia Somoşcheş a deschis consfătuirea printr-un cuvânt în care a evidențiat importanţa „Anul omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii şi al Sfintei Împărtăşanii)“ şi „Anul comemorativ al Sfin­ţilor Martiri Brâncoveni“ pentru parohiile din întreg cuprinsul Patriarhiei Române.

Preotul iconom stavrofor Sever Mocanu, paroh al Parohiei Ortodoxe Ineu Traian, a continuat consfătuirea prin susținerea unui referat cu privire la rolul Sfintei Euharistii și a Cinstirii Sfinților în viața fiecărui credincios.

 

Acest eveniment de bucurie duhovnicească și de activitate liturgico-misionară de la Biserica din Ineu s-a încheiat prin cuvântul preotului paroh care a ținut să aducă mulţumiri preoților și tuturor participanţilor pentru implicare şi buna desfășurare a acestei importante zi din viața parohiei.

Ultima actualizare (Joi, 03 Iulie 2014 08:47)