Taina Sfântului Maslu pentru bolnavii de la Spitalul Municipal Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscop al Aradului, Marți 10 Martie 2015, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu pentru toți bolnavii din Spitalul Municipal Arad. Soborul a fost format din preoții misionari din cadrul Sectorul Social Filantropic, avându-l în mijloc pe părintele Gabriel Mariș – consilier social la Arhiepiscopia Arad.

Slujba s-a săvârșit în biserica „Sf. Iosif cel Nou de la Partoş” şi „Cuv. Teodora de la Sihla” din incinta spitalului, la invitația vrednicului părinte Rovin Petrușe, preot misionar la această biserică.

La slujbă au participat o parte dintre bolnavi, care s-au putut deplasa la biserică, ceilalți au fost miruiți în saloane cu untdelemnul sfințit.

După slujbă, sub coordonarea părintelui consilier, a avut loc și prima consfătuire de anul acesta al preoților misionari de la spitale, armată, penitenciar și azile.

Prin ungerea untdelemnului Tău și prin atingerea preoților, Iubitorule de oameni, sfințește de sus pe robii Tăi” (stihire Sf. Maslu).

Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Aradului

20150310_140922 ???????????????????????????????