CERC PASTORAL MISIONAR LA TĂGĂDĂU- PROTOPOPIATUL INEU

În data de 07 iunie 2015, în parohia Tăgădău, s-au reluat întâlnirile preoţilor din Cercul pastoral-misionar Beliu, coordonaţi, din încredințarea Înaltpreasfinţitului Timotei, Arhiepiscopul Aradului, de către Preacucernicul Parinte Ioan Huţiu de la Parohia Beliu.

Întâlnirea a debutat cu oficierea, la ora 16 :00, a Tainei Sfântului Maslu, în mijlocul credincioșilor din biserica cu hramul  „Sf. Ioan Botezătorul”, la care au luat parte 6 preoti din cadrul acestui cerc pastoral-misionar. După săvârșirea Sfintei Taine, părintele Sorin Streulea de la parohia Ciunteşti , a susţinut referatul cu tema,, Parohia şi Biserica Parohială, centrul vieţii spirituale a comunităţii creştine ortodoxe adunată în adunarea Sfintei Treimi”.

De asemenea părintele a subliniat și importanţa apropierii dintre credincioşi şi preot dar şi invers. Părintele Huţiu Ioan a mulțumit părintelui Sorin pentru cuvântul de învățătură, a mulțumit celor 6 preoți din cercul misionar-pastoral pentru împreuna-slujire și nu în ultimul rând, credincioșilor pentru participare într-un număr atât de mare la Sfânta Taină.

Seara s-a încheiat cu o agapă frăţească.

Pr. Trip Răzvan, Parohia Bocsig Cartier

11280616_483565561819034_999440426_n