SEARĂ DUHOVNICEASCĂ ÎN PAROHIA MOȚIORI, PROTOPOPIATUL INEU

​Duminică, 06 decembrie 2015, în Biserica cu Hramul „Înălțarea Sfintei Cruci” a Parohiei Moțiori, Protopopiatul Ineu, păstorită din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, de către Pr. Ciprian Sălăvastru, a avut loc o manifestare de suflet.
​​Credincioșii parohiei, au venit spre seară pentru a lua parte la Taina Sfântului Maslu, săvârșită de un sobor de preoți, conduși de Preacucernicul Parinte Protopop Adrian Zaha. Din sobor au mai facut parte: Pr. Ștefănuț Lucian parohia Mădrigești, Pr Sorin Streulea parohia Ciuntești, Pr. Florin Culda parohia Vasile Goldiș, Pr. Radu Sas parohia Agrișu Mic.
​La momentul cuvenit Pr. Protopop Adrian Zaha a rostit un frumos cuvânt de învățătură prin care ne-a amintit faptul că acum în această perioada care a mai rămas până la Crăciun cu toții trebuie să ne pregătim pentru primirea celui mai mare dar venit din partea lui Dumnezeu pentru noi oamenii, și anume Fiul Său, Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Părintele a mai amintit și despre Sfântul Ierarh Nicolae la care credincioșii acestei parohii au o evlavie deosebită. Deasemenea acesta a vorbit celor prezenți și despre viața și minunile Sfintei Mucenițe Filofteia de la Curtea de Argeș prăznuită de biserica noastră în data de 07 decembrie .
​ La finalul slujbei Părintele Paroh a mulțumit întâi de toate Bunului Dumnezeu, care ne-a adunat în această seară binecuvântată împreună la rugăciune, apoi a mulțumit Pr Protopop pentru cuvintele frumoase, preoților și credincioșilor prezenți.
​Seara s-a încheiat cu un minunat buchet de colinde interpretat de către copiii parohiei conduși de părintele lor duhovnicesc.
Pr. Culda George Florin

image image image