Spectacol de excepție dedicat copiilor preșcolari și școlari, la Arad

Un spectacol de Crăciun de excepție a avut loc, miercuri, 16 decembrie 2015, la Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad, după cum ne-a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, partener la proiect.

Evenimentul cultural-artistic și social-pedagogic, organizat de Bimbo Party (instituție de drept privat, care se află în topul preferințelor părinților pentru organizarea unui moment special pentru copii, cum ar fi Crăciunul), a adus multă bucurie celor mici. Cei 400 de copii au avut momente în care au învățat să fie generoși, să facă fapte bune, să se bucure prin a fi darnici cu cei din jur.

Un număr semnificativ dintre acești copii au fost selectați și din familii defavorizate (prin Arhiepiscopia Aradului) sau din cadrul instituțiilor sociale arădene. La eveniment a participat și reprezentanții instituțiilor locale, școlare și sociale ale județului Arad. Manifestarea Bimbo Christmas Party a însemnat un fericit prilej de a aduna împreună comuniunea și bucuria, arta și pedagogia, colindul și filantropia. Mulțumim Georgianei Elena Țentea pentru realizarea acestui deosebit, cald și inimos eveniment, în timpul Crăciunului.